PIZZERIA & GRILLROOM FANTASIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 744 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria & Grillroom Fantasia. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2024 om 13:12 Bij mixed grill krijg je 3 stukken rest vlees (shoarma kipshoarma kebab en een strookje geperst vlees) ik weet niet onder welke grill dat heeft gelegen. Verder broodje kipfilet. Waren ook reststukjes kipshoarma. Patat was Slap. Geld niet waard
16 jul 2024 om 18:56 De beste pizza in Bleiswijk!!!
7 jul 2024 om 3:49 Altijd op tijd, altijd goed warm, altijd lekker, altijd vriendelijk!
5 jul 2024 om 21:48 Top!
5 jul 2024 om 20:04 Heerlijk gewoon Lekker dun en knapperig Goed gevulde pizza Dikke tevreden
2 jul 2024 om 20:08 De toijn pizza was smaakvol en de calzone met kip was flauw gekruid niet smaakvol.
24 jun 2024 om 6:56 De pizza Sicilliane was grandioos. De bodem dun, de korst bros, géén aangebrande plekjes. De vulling supervers en ruim. Bestel deze al jaren, was nu zeldzaam lekker. Complimenten aan de (nieuwe?) kok. Bezorging was stipt op tijd.
21 jun 2024 om 20:55 Echt een aanrader! Hele lekkere pizza en vriendelijk personeel
21 jun 2024 om 14:36 Het eten was lekker.en meer dan genoeg.bezorgen duurde iets langer.omdat er een weg afgesloten was.en dat klopte ook.maar zeker een aanrader.zou de volgende x als ik in de buurt ben weer hier bestellen
15 jun 2024 om 7:29 Topper van Lansingerland! Perfect op tijd, eten komt echt gloeiend heet aan, en de bezorger is zo'n asrdige man! We bestellen hier enorm graag. Aanrader! De hete kip is enorm goed, de pizza's eveneens, incl de korsten ;-)
1 jun 2024 om 19:28 Weer dikke prima! Lekker eten snel en vriendelijk geleverd top!
25 mei 2024 om 23:18 De bestelling was super lekker en mooi optijd bezorgd. Bedankt..!!